Heikkisen valokuvausliike

– Hetken ja tunteen pyydystäjä –

Hyvä valokuva on sellainen, jossa hetki tai tunne on pyydystetty. Kuvaajana pyrin ikuistamaan parhaat hetket ja tuomaan ihmisten tunteet esiin.

Kuvaan ihmisten kotona, juhlapaikoilla tai sovitussa muussa paikassa (miljöökuvaus). Eniten minua kiinnostavat hää-, hautajais-, tapahtuma- sekä ihmisten kuvaaminen. Kuvaan lähinnä Kajaanissa, mutta sopimuksen mukaan muuallakin.

Tutustu ottamiini kuviin ja ota yhteyttä!

heikkisenvalokuvausliike@gmail.com

Hinnasto

Potretti tai muotokuva (1-2 kuvaa)

– alk. 100 €

​Lapsi- tai perhekuvaus (5-7 kuvaa)

– alk. 149 €

​Valmistujaiset, rippijuhlat tms, (7-10 kuvaa)

– alk. 169 €

​Häät tai hautajaiset- alk. 399 € (> 30 kuvaa)

​Hinnasto on voimassa 1.7.2019 alkaen. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Kajaanin ulkopuolella matkakulut sovitaan erikseen. Oikeus muutoksiin pidätetään.

​Hinnat sisältävät yhden tunnin kuvauksen (pl. häät/hautajaiset) sekä digivalokuvat.

Usein kysyttyä

Mitä kuvaukseen sisältyy?

Noin 1-2 tunnin valokuvaus (pl. häät/hautajaiset, jotka sovitaan erikseen).  Hintaan sisältyy täyden resoluution digivalokuva(t).

Kuinka valokuvat toimitetaan?

Valokuvista toimitetaan esikatselukuvat noin viikon kuluessa kuvauksesta. Hintaan sisältyy valittujen kuvien kevyt käsittely, parantaminen ja muokkaus kuvankäsittelyohjelmalla. Valmiit kuvat on mahdollista ladata Internetin välityksellä kuvapankista tai kuvat toimitetaan lisähintaan postitse muistitikulla (+ 10 e). Asiakas voi tilata kuvat myös paperilla haluamastaan kuvapalvelusta tai erikseen sovittaesssa kuvaajan avulla (esim. https://www.ifolor.fi/).

Mikä on varausmaksu?

Jos kuvauspäivään on aikaa 2 kuukautta tai enemmän, veloitetaan varausmaksu (20 % kuvaushinnasta). Varausmaksua ei palauteta, jos kuvaus peruuntuu jostain syystä asiakkaan toimesta.​

Valokuvien käyttö- ja julkaisuoikeudet?

Tilaaja (asiakas) saa valokuvien käyttöoikeudet omaan yksityiseen käyttöönsä. Valokuvia voi kehittää ja tulostaa omaan yksityiseen käyttöön rajattomasti. Kuvia ei kuitenkaan saa muokata, myydä edelleen tai kuvien käyttöoikeutta luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman lupaa. Jos valokuvia julkaistaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa on Heikkisen valokuvausliike mainittava. Huomioithan, että valokuva ylittää teoskynnyksen, joten valokuvaajalla säilyy aina tekijänoikeudet teoksiinsa.

​Miten voin maksaa – maksutavat?

Laskutan ns. kevytyrittäjänä laskutuspalvelun avulla, ei käteismaksua.