Eduskuntavaalit 2023

Olen kokoomuksen ehdokas eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiirissä.

Minä olen Matti Heikkinen. Minä olen, koska me olemme.
Olen ehdolla eduskuntavaaleissa, koska haluan entistä paremman tulevaisuuden. Haluan, että suomalaisilla on vapaus valita. Vapaus parempaan terveyteen, hyvinvointiin ja elämään.
Olen sote-alan asiantuntija, yliopettaja ja aluevaltuutettu. Olen järkivalinta tulevissa vaaleissa.
Löydät lisätietoa minusta http://www.mattiheikkinen.com ja sosiaalisesta mediasta: #heikkisenvaalikampanja
Muista äänestää paremman tulevaisuuden puolesta vaaleissa!

Vaaliteemani ja -lupaukseni

Maailman paras sote!
Hyvinvointialueet ovat ensi askel kohti maailman parasta sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Maailman paras sosiaali- ja terveydenhuolto ei synny itsestään. Parantamalla palveluiden toimivuutta palveluseteleillä, ehkäisemällä ongelmia oikea-aikaisesti ja panostamalla hyvinvointierojen kaventamiseen ollaan oikealla suunnalla.

Varhaiskasvatus ja koulutus kuntoon!
Laadukas varhaiskasvatus on arvovalinta – se luo pohjan lasten laaja-alaiselle osaamiselle ja koko yhteiskunnan paremmalle tulevaisuudelle. Suomalaisten koulutusjärjestelmää ja korkeakoulujärjestelmää on kehitettävä kokonaisuutena. Meillä ei ole varaa olla panostamatta koulutukseen.

Julkinen talous kuntoon!
Julkisia varoja tulee käyttää tehokkaasti. Taloustilanteen heikentyessä julkiset palvelut uhkaavat heikentyä – palvelut kun varmistetaan vain riittävillä verovaroilla. Tämän vuoksi jokaisen suomalaisen tulee voida omalla työllään tai yrittämisellä luoda hyvinvointia. Samalla on saatava julkinen talous tasapainoon.

Teen kaikkeni, jotta Suomessa on laadukas koulutus ja varhaiskasvatus, maailman paras sote-järjestelmä sekä julkinen talous kunnossa.

Miksi äänestää Mattia?

”Miksi pitäisi äänestää? Eihän ääneni kuulu kuitenkaan. Voitaisiin siirtyä todelliseen keskiarvodemokratiaan ja arpoa eduskuntapaikat täysi-ikäisille suomalaisille. Säästyisi aikaa ja rahaa. Riski loppuelämän mittaisista edustajapesteistä minimoituisi – osumariski arpajaisissa kun olisi vain 0,004% luokkaa. Silti yli 3 kertaa suurempi kuin viikottainen rivi ja seitsemän oikein lotossa eduskuntaolympiadin aikana. Kokemusasiantuntijuuden tueksi voitaisiin virittää kansallisia huutoäänestyksiä tai viserryksiä päivän polttavimmista kysymyksistä. Kuitenkin, koska olen valkoinen, keski-ikääntyvä, cis-sukupuolinen heteromies, en kuulu siihen armoitettuun joukkoon, jota liverrys puhuttaa ja viserrys ohjaa. Siksi äänestän Mattia.”
– Olli-Pekka Koukkari, Infektiolääkäri, vuoden 2021 kainuulainen

Jos mietin sinua, niin sanat oikeudenmukaisuus, kansankuulija, pitkällenäkijä, kehittäjä, asioista perillä olija, helppolähestyä (ei mikään hell angell habitus) rohkeus puhua ja kirjoittaa, kainuun oma mies.
– Tommi, Kajaani

”Sinä oot se järkivalinta, minä äänestin sinua!
– Janne, Kajaani

Tue vaalikampanjaa

Jos haluat, voit tukea vaalikampanjaani lahjoituspalvelun avulla.